به گزارش آژانس خبری بین المللی فرحت،تعدادی از زنان معترض که پس از به قدرت رسیدن طالبان به پاکستان فرار کردند،روز گذشته در دیدار با رییس سازمان ملل متحد جامعه ی جهانی را به معامله گری با طالبان متهم کردند.
این زنان معترض در دیدار با پیتر درونیانی رٸیس سازمان ملل در این کشور روی موضوعات افغانستان و چالش های موجود فرا راه زنان بحث و گفتگو کردند و از او خواستند که طالبان را به رسمیت نشناسند.
راحله جعفری عضو این گروه،در فیسبوک اش نوشته؛که در این دیدار زنان معترض با نماینده سازمان ملل متحد طالبان را به چور و چپاول ، بازداشت،شکنجه،قتل های زنجیره ای، نسلکشی و حذف سیستماتیک غیرپشتونها متهم کردند.
آنان طالبان را به بی برنامه گی و پالیسی برای اداره افغانستان میدانند و میگویند:بیش از 10 ماه است که قدرت را در افغانستان بر عهده دارند،اما در این مدت فقر و بیکاری به اوج خود رسیدند،و اکثریت به طور ناخواسته مجبور به ترک وطن شده اند.
اعضای این حرکت،افزوده اند، که جامعه جهانی و نهادهای بینالمللی در برابر ظلم های آشکار این گروه ساکت اند و حتی در بسیاری از موارد با ایشان در تعامل و معامله های سیاسی هستند.
آنان همچنان میگویند:طالبان آزادی بیان را به طور علنی خاموش ساخته اند،بسیاری از رسانه ها تعطیل شده و خبرنگاران و فعالین اجتماعی و هر آن کسی که حرفی برای گفتن داشته اند بازداشت،شکنجه و یا هم متواری شده اند و در وضعیت بدی قرار دارند.
طالبان در طول ۹ ماه گذشته حدود ۲۷ فرمان و دستور در خصوص محدود ساختن زنان بوده صادر کرده اند.که بر اساس آن زنان و دختران را از مشارکت سیاسی و حتی حقوق اولیه خود مثل تحصیل و کار بازمانده اند.
خواست ما به عنوان زنان و شهروندان افغانستان از جامعه جهانی،سازمان ملل و تمامی نهادهای بین المللی این است که سکوت خود را شکسته و در برابر ظلم های آشکار این گروه اقدام کنند تا بیش این یک کشور و یک ملت آسیب نبینند.
این زنان معترض متواری از وطن از رییس سازمان ملل در اسلام آباد دو خواست داشتند،که طالبان را در افغانستان به رسمیت نشناسند.
-بیرق سه رنگ افغانستان را امضا نمودند و آرزوی های خویش را روی بیرق نوشتند و آنرا به نماینده سازمان ملل تحویل دادند، تا هرگاه افغانستان از چنگ طالبان آزاد شد، این بیرق را دوباره پس گرفته و با دیگر بیرق ها یک جا بر فراز تپه وزیر اکبر خان به اهتزاز در آورند.
فوزیه صدیقی
فرحت نیوز